Setmana Santa i confinada!

Ahir, dimecres 1 d’abril, el nostre rector Josep Hortet ens va fer arribar unes paraules via correu electrònic per estar i sentir-nos més en comunitat ara que s’apropa el diumenge de rams i la setmana Santa i que, enguany, haurem de celebrar-ho des de casa. És per això que us les volem fer arribar a través del web i del correu electrònic per tal que entre totes puguem llegir-les, sentir-les i celebrar-les.

Aquí us les deixem amb tot l’amor cap a tota la comunitat de l’esplai, la parròquia i el barri de la Marina:

UNITAT PASTORAL DE LES PARRÒQUIES DE MARE DE DÉU DE PORT I DE SANT BARTOMEU

Barcelona , 1 d’abril de 2020

Estimada comunitat:

Encara que nosaltres estem confinats i no ens movem, el temps sí que es mou i ja hem arribat al mes d’abril i se’ns presenta el diumenge de rams i la setmana santa. Animem-nos a viure-la també aquest any, enmig de l’estranya i fatal situació en què ens trobem.

Una manera de celebrar-ho pot ser fer memòria de les diverses setmanes santes viscudes, aquelles d’infants, de joventut, com mare o pare, en edat adulta… Donem gràcies a Déu del que hem viscut  i del fil que ens ha conduït a seguir Jesús i donar-li la nostra fe en la comunió amb la seva vida, mort i resurrecció.

És veritat que enyorarem aquest any les celebracions del diumenge de rams i de la setmana santa i la vetlla i diumenge de Pasqua, allí on solíem passar la setmana sant o aquí en la nostra comunitat. Situats a casa podem fer servir la televisió, la ràdio o altres mitjans per unir-nos a les celebracions.

Us enviem un text preciós del teòleg Leonardo Boff  que ens ajuda a donar sentit i profunditat a la nostra setmana santa, aparentment tan pobra aquest any, però que ens pot portar un creixement espiritual i vital, si així ho procurem.  BONA SETMANA SANTA!