Sant Jordi 2021

Bon dia spaiter@s!

Avui comencem la setmana de Sant Jordi 2021!!! Per això hem decidit explicar la llegenda de Sant Jordi durant la setmana a través del canal d’Instagram i la web.

Però vosaltres teniu un paper molt important!!! Ens ajudareu a decidir com serà la història!

I això com ho farem? Doncs votant com voleu que segueixi la història entre dos opcions que us donarem per votar a Instagram i la web (o Google Forms directament per aquelles que no pugueu accedir a cap dels canals mencionats abans).

Comencem?

Diu la llegenda que fa molt i molt de temps, al petit poble de Montblanc, hi havia un grup de gent que vivia ben feliç i tranquil·la, cuidant els camps i els ramats, fins que un dia va arribar un drac de color taronja, que venia de molt i molt lluny i semblava tenir poders sobre la terra: podia fer créixer plantes, llençar aigua amb les mans i donar vida als arbres.

En veure’l apropar-se, tothom es va espantar molt! La gent del poble estava segura que s’estava cruspint les seves cabres i no paraven de dir bestieses sobre ell: “aquesta tempesta segur què és culpa seva” i “segur que fa malbé els boscos i els camins”. Finalment, el poble va decidir fer un sorteig i triar una persona que s’apropés fins a la seva cova per veure què passava i l’escollida va ser la Quimeta!!!

Tothom va quedar molt trist! La veïna que va sortir triada, la Quimeta, era la mestre del poble, una persona que sempre estava jugant amb la canalla i sempre es preocupava molt per tothom. Ara corria un grandíssim perill, i van decidir demanar ajuda als pobles i ciutats del voltant! Des d’un poble proper, va córrer a donar un cop de mà un/a…

Vota a les històries d’Instagram o la web!