Primer día amb el Petit Príncep!!

Spaiteros i Spaiteres!

Ens complau publicar que dissabte 7 d’octubre la família spaitera es va tornar a reunir per donar inici al curs 2017-18 de l’esplai Spai-T!!!  I és que com ja hem anunciat en notícies anteriors, aquest és un curs molt especial per tots nosaltres, ja que celebrem LA DÈCADA DE L’SPAI-T!!! Per aquest motiu i tot el que ens hem enyorat durant l’estiu, infants, joves, famílies, monitors i monitores ens vam retrobar a les 10h del matí a l’església de Sant Bartomeu amb gran alegria i ganes de passar-ho bé. 

A més, abans d’entrar, cada spaitero/a va rebre una peça de trencaclosques; una peça que en aquell moment no tenia cap sentit, però que en entrar al món de l’Spai-T els descobriria quin era el seu grup d’edat per aquest nou curs, de manera que quan els puzles de cada grup van estar fets vam fer una foto dels grups actuals. Aquí en teniu una petita mostra: 

Després d’esmorzar i agafar forces durant l’estona de pati, l’Anna ens va anunciar que aquest any, juntament amb la Núria i l’Hugo, no formaria part de l’equip de monitors/es del nostre esplai, tot i que estem segurs que allà on vagin ens portaran tan presents com nosaltres a ells.

I per no quedar-nos amb aquest regust de comiat, l’Anna també ens va anunciar un esdeveniment molt festiu: el primer dia anàvem a celebrar els 10 anys de l’esplai avançant un any més el rellotge del temps!!! I a més, l’acompanyava per ajudar-nos el Petit Príncep, col·laborador en la creació del símbol de l’Spai-T!!! Però malauradament no vam poder culminar la celebració… Podeu veure el perquè en aquest vídeo que ens fa molta pena explicar: Veure el vídeo

Això sí, els Spaiteros sempre poden amb tot i a continuació vam dividir-nos en grups per iniciar el curs i poder trobar una solució com més aviat millor. 

Finalment, vam fer la valoració tots plegats al pati on vam compartir les millors experiències del dia i vam rebre les etiquetes d’aquest curs per cosir al fulard (veure el tutorial).

Esperem tornar a viure noves aventures dissabte 21 d’octubre

Per veure més fotos clica AQUÍ