L’equip Spai-T

El cap de setmana del 4 i 5 de novembre la família spaitera vam anar d’excursió a la Conreria. En arribar, el Petit Príncep ens va presentar a la Guineu, una amiga seva que havia conegut en un dels seus viatges. La Guineu, tot i ser una mica vergonyosa al principi, ens va portar la primera carta de la guardiana del temps. I en aquesta deia que havíem de superar missions per poder trobar una peça del rellotge del temps. Així que el cap de setmana començava amb molta intensitat. 

Amb ganes de rebre més notícies de la guardiana del temps,  ens vam instal·lar i vam fer la primera missió: una activitat on vam demostrar que teníem totes les capacitats per guardar les peces d’emergència del rellotge i vam aconseguir més de 40 minuts per poder fer la prova final; que òbviament també vam superar amb èxit! 

Després de dinar i fer una mica d’esbarjo ens vam dividir per grups i vam fer activitats molt diverses. Alguns vam fer cuina, d’altres vam anar buscant la càpsula de la peça del rellotge, o fins i tot vam fer de jurats de cuina! I tot amb l’ajuda de la Guineu, el Petit Príncep, la Minut, l’Andròmeda i dues monitores que es van sumar a nosaltres per aquesta sortida: l’Estel i la Mariona. Agraïm de tot cor la seva ajuda i motivació durant la sortida. Gràcies!

I encara no sabeu el millor de la sortida. A la nit, vam aconseguir obrir la càpsula amb la peça d’emergència i mentre dormíem el Petit Príncep ens va regalar unes dessuadores de l’Spai-T per tota la família spaitera!!! Així que l’endemà, amb les piles ben carregades i ben equipats per fer les nostres missions amb les dessuadores, vam fer activitats per grups i una última de general on vam recordar i demostrar que mereixem celebrar els 10 anys del nostre esplai. Ja per finalitzar vam valorar la sortida. Oi que estem guapos/es amb les dessuadores?

En definitiva, vam recordar un dels valors que treballem a l’Spai-T any rere any: L’ AMISTAT que ens ha unit fins ara i ha fet d’infants, joves, famílies, monitors i monitores més que un conjunt de persones que es troben els dissabtes, més que una família; perquè ara som un EQUIP!

Per veure més fotos clica AQUÍ

Us esperem el pròxim dissabte 18 de novembre EQUIP!