La festa dels 10 anys!!

El dissabte 16 de juny us esperem a la plaça Marina per passar una bona estona amb infants, joves, famílies, amistats i gent del barri de la Marina amb qui volem celebrar el nostre 10è aniversari.

Des de les 16h trobareu jocs d’esplai per la mainada, animació infantil i, finalment, un concert per acabar de donar-ho tot!!! A més, com sabem que ho passarem molt bé, suarem i ens haurem d’hidratar i menjar per recarregar les piles, us oferirem un servei de barra amb refrescos i entrepans. Us deixem el cartell amb l’horari i les activitats.

Ajuda’ns a fer la festa sostenible i compra’ns la samarreta del nostre aniversari amb el lema “Soc d’esplai, res no m’atura” per demostrar que la gent d’esplai i els spaiter@s en concret poden amb tot i molt més!!!

La samarreta tindrà un preu de 10€. Esperem que durant la festa pogueu conèixer el nostre esplai, la gent que el forma, el moviment d’esplais en general i tots els beneficis que tant personalment com socialment ens aporta aquesta realitat de lleure educatiu.

Us esperem amb ganes de compartir  aquest dia tan especial amb tots vosaltres!