Grups

L’Spai-T consta de sis grups formats segons les edats: Dracs, Sargantanes, Ornis, Tritons, Comissió de famílies i Equip de monitores Els quatre primers grups són d’infants i joves i la temàtica dels noms de grup de nens i nenes és els rèptils.

Dracs

Els més petits tenen entre 6 i 8 anys (nascuts entre el 2011 i el 2013) i mai se’ls hi acaba l’energia. A més, tenen la màgia i les ganes de passar-ho bé d’un gran Drac. Els seus súper monitors d’aquest any són la Irene, l’Anna i el Delmer. 

Sargantanes

Aquest grup tan eixerit té nois i noies d’entre 9 i 11 anys (nascuts entre el 2008 i el 2010). Són agitats com autèntiques sargantanes i els hi encanta jugar. Aquest any compten amb quatre cracks com a monitors: la Laia, l’Estela, la Belén i el Salva.

Ornis

Els ornis són el grup més boig; sempre tenen idees de bomber!  Tenen entre 12 i 15 anys (nascuts entre el 2004  el 2007) i moltes, moltes ganes d’aprendre a fer coses ells sols. Per ajudar-los, tenen tres monitors genials: el Dency, la Judith i la Emma.

Tritons

Els Tritons són els més grans de l’Spai-T. El grup de joves està format per nois i noies d’entre 16 i 18 anys (nascuts entre el 2001 i el 2003), amb moltes ganes de fer coses noves! Per canalitzar tanta energia, tenen com a monitors l’Albert i el Samuel.

Comissió de famílies

A l’Spai-T les famílies són un grup més i, per tant,
volem que també tinguin un espai per poder mostrar la seva implicació, energia i ganes de gaudir com els infants. I per fer-ho els acompanya la responsable de famílies; la Laia!

Equip de monitores

L’equip de monis som els i les responsables de fer que l’esplai no s’aturi durant els 365 dies de l’any. Tot l’equip és major d’edat i ens dividim per grups d’infants-joves per treballar en equip i cooperant entre totes.

Coneix-nosQui som?Xarxa