Bon Nadal 2017

El 16 de desembre va ser l’últim dia d’esplai d’aquest any 2017 i va ser un dia especial, ja que vam celebrar el Nadal al nostre estil. Cada curs treballem una temàtica de Nadal diferent i enguany hem volgut sensibilitzar sobre la violència de gènere.

Al matí els infants i joves van fer activitats relacionades amb el tema, per després presentar-ho a les famílies com a cloenda del matí i de les activitats  treballades. Les famílies van venir a última hora del dia d’esplai i per entrar a veure les exposicions dels seus fills/es van participar donant un aliment per portar al banc d’aliments del barri. Així que, els spaiteros/es van presentar els seus murals i conclusions que havien fet durant el matí i el resultat va ser aquest:

  • Dracs i sargantanes van fer un mural dels rols de nois i noies que hi ha a la societat.
  • Ornis i Tritons van reflexionar sobre la publicitat sexista i els casos de violència actuals.

En conjunt, va ser un dia ple d’aprenentatge. Un cop exposats tots els murals a les famílies, vam passar a fer la foto de nadal amb infants, famílies, amics, amigues i en general tota la família spaitera. Finalment, com no podia ser d’una altra manera, vam  fer una nadala conjunta i l’aperitiu final que des de ja fa uns anys és tradició de cloenda del Nadal a l’Spai-T.

I a més, també hem participat de la missa del pollet un any més!

Agrair un any més la implicació de les famílies, infants, amics, monitors, monitores i tots aquells/es que fan possible l’esplai durant tot el curs.

Bon nadal i bones festes!