Adaptacions al confinament

Amb motiu del confinament aquest curs hem patit algunes modificacions al curs de l’Spai-T. Algunes poden ser la cancel·lació d’excursions o el canvi de dates de campolònies. Però estem segurs que ni aquest virus ni el confinament podran amb les nostres ganes de fer esplai, encara que sigui des de casa.

És per tot això que, en comptes d’acabar els dies d’esplai el dissabte 16 de maig (tal com teníem previst a inici de curs), hem decidit fer 4 dies d’esplai més. Els dies són els següents:

  • Dissabtes 16 i 30 de maig
  • Dissabtes 13 i 27 de juny

Per saber el que farem cadascun d’aquests dies d’esplai caldrà que ens seguiu i llegiu totes les noves publicacions que anirem fent a l’Instagram i web de l’esplai. De moment us podem avançar que l’horari del dissabte 16 de maig serà el mateix que l’últim dia:

A més, tot i que no hem pogut fer la reunió de famílies de divendres 8 de maig per informar sobre les activitats de final de curs, aquests dies anireu rebent informacions sobre els dies d’esplai afegits, el sopar de famílies i campolònies. Com bé sabeu, tot l’equip d’Spai-T seguim actiu però actuant al mateix temps que rebem les noves indicacions de dalt.

Finalment, agrair la bona participació que hem tingut fins ara a les activitats telemàtiques per grups . Aquesta és gràcies tant a la motivació dels i les spaiteres, com a la dedicació i ajuda de totes les famílies per connectar-vos, seguir les indicacions i estar sempre presents amb nosaltres. Així doncs, MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTES!

Us esperem dissabte 16 de maig!!!