L’Spai-T busca el cartell de la dècada!

Estimades famílies, amics, amigues, spaiter@s, monitors/es, exmonitors/es i col·laboradors que sempre esteu presents, tenim una gran notícia per tots vosaltres: durant aquest curs l’Spai-T celebra la dècada!!! I, per si no ho havíeu sentit o llegit encara, volem celebrar-ho cada dia en bona companyia, ja que és tota la família spaitera la que hem fet que l’esplai visqui tots aquests 10 anys i el que queda per endavant.

És per això que estem buscant un símbol identitari per aquest moment tan especial i desitgem crear-lo amb la vostra ajuda. Les propostes s’han d’enviar al correu de l’esplai (espai.trobada@gmail.com), on es penjaran al web per la posterior votació. Seguidament us enllacem la carta on s’explica les bases del concurs de cartells, d’on sortirà el LOGO DE LA DÈCADA; a més de les imatges necessàries per crear el nou disseny. 

Bases “Concurs de cartells”

Esperem les vostres propostes!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *