Sortim a la natura!

Després de l’excursió de famílies va ser el torn dels infants espaiteros. El passat 2 de desembre ens vam anar d’excursió al Pi d’en Xandri a Sant Cugat. Per començar, vam anar a Mundet per posar-nos en marxa, ja que ens esperava una ruta plena de natura.

El primer que van explicar els monis va ser la importància que tenia aquesta excursió perquè èra el primer tram de la romeria a Montserrat. Així que, l’excursió va començar forta; just al principi era una pujada i en arribar a dalt de tot vam descansar una estona quedant al·lucinats amb les grans vistes de la ciutat de Barcelona. Fins i tot arribàvem a veure al mar!

Comencem

A més, durant l’excursió no vam estar sols, ja que pel camí hi havia molts ciclistes. Un cop vam arribar al pi d’en Xandri vam dinar tots junts per reposar forces i en acabar uns  descansaven mentres d’altres feien temps lliure.

Finalment, amb moltes forces i energies vam haver d’anar al tren per tornar i no va ser gens avorrit, ja que era una petita ruta per sant cugat i aquesta estona no vam parar de cantar cançons spaiteras. Encara que va fer bastant fred ens ho vam passar super bé!!!

Descans

Per veure més fotos clica AQUÍ

Ara, tant spaiteros/es com monitors i monitores esperem la següent aventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *