Bon Nadal 2017

El 16 de desembre va ser l’últim dia d’esplai d’aquest any 2017 i va ser un dia especial, ja que vam celebrar el Nadal al nostre estil. Cada curs treballem una temàtica de Nadal diferent i enguany hem volgut sensibilitzar sobre la violència de gènere.

Al matí els infants i joves van fer activitats relacionades amb el tema, per després presentar-ho a les famílies com a cloenda del matí i de les activitats  treballades. Les famílies van venir a última hora del dia d’esplai i per entrar a veure les exposicions dels seus fills/es van participar donant un aliment per portar al banc d’aliments del barri. Així que, els spaiteros/es van presentar els seus murals i conclusions que havien fet durant el matí i el resultat va ser aquest:

  • Dracs i sargantanes van fer un mural dels rols de nois i noies que hi ha a la societat.
  • Ornis i Tritons van reflexionar sobre la publicitat sexista i els casos de violència actuals.

En conjunt, va ser un dia ple d’aprenentatge. Un cop exposats tots els murals a les famílies, vam passar a fer la foto de nadal amb infants, famílies, amics, amigues i en general tota la família spaitera. Finalment, com no podia ser d’una altra manera, vam  fer una nadala conjunta i l’aperitiu final que des de ja fa uns anys és tradició de cloenda del Nadal a l’Spai-T.

I a més, també hem participat de la missa del pollet un any més! Aquí en teniu la foto

Missa del pollet 2017

Agrair un any més la implicació de les famílies, infants, amics, monitors, monitores i tots aquells/es que fan possible l’esplai durant tot el curs.

Bon nadal i bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *