Primera sortida de famílies!

El passat dissabte 18 de novembre les famílies de l’Spai-T van fer la seva primera excursió com a grup de l’Spai-T. Es van reunir a les 10h del matí a l’esplai i ja abans de començar es notava que tenien moltes ganes. Per això es van posar en marxa acompanyats del nostre monitor Erlin i l’exmonitor Hugo fins a  Mundet. Aquí teniu una petita mostra:

Famílies preparades!

Un cop allà vam iniciar l’excursió fins al Pi d’en Xandri, a Sant Cugat. Aquesta petita ruta d’uns 8 km és el primer tram de la nostra tradicional ruta que fem caminant fins al monestir de Montserrat. I, tot plegat, va ser un gran dia en família spateira, ja que durant el camí ens vam conèixer una mica més mentre gaudíem de l’aire de Collserola, els seus arbres i els fruits que aquests ens donaven per anar amb més força.

Un petit descans

Finalment, vam fer un dinar molt especial a l’ombra del Pi d’en Xandri i vam prendre un cafè a Sant Cugat.

Agrair a totes les famílies que van venir a l’excursió i esperem que per la següent siguem moltes més!!

Recordeu, els spaiteros/es poden amb tot i molt més!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *