Trepitjada de raïm 2017

Spaiteros i spaiteres! Diumenge 17 de setembre l’esplai Spai-T va començar les accions al barri amb la trepitjada de raïm al carrer Plus Ultra. Enguany vam començar a les 10h del matí amb una taula dirigida a la infància i adolescència present a la festa. Allà podien decidir entre pintar un gran mural dels 10 anys que celebrem aquest curs al nostre esplai o deixar-se pintar la cara per ser animals salvatges, pirates, superherois, o qualsevol altre personatge. 

Trepitjada Plus Ultra

Durant el matí vam conèixer moltes cares noves i també ens van visitar algunes de més conegudes. Així, fent família al barri, vam gaudir d’un matí de festa amb amics i amigues, familiars, monitors i monitores, infants, adolescents i tot el que va voler apropar-se a la nostra taula fins a les 14h del migdia, quan ja vam recollir per anar a dinar. 

Finalment, agrair a tothom que va voler compartir un moment a la taula de l’Spai-T i felicitar al nostre barri per la Trepitjada del 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *