Preparem un curs de 10!

Spaiteros i spaiteres! El cap de setmana 9 i 10 de setembre l’equip de monitors/es del nou curs de l’Spai-T ens vam reunir un any més a la casa de colònies “La Conreria” a Tiana per engegar motors i preparar el calendari, els grups, les sortides, les accions al barri, a la parròquia, i tot el que comporten les diferents aventures que començarem en pocs dies. 

Equip de monitors/esPer fer-ho hem comptat amb l’Erlin, la Raquel (en connexió des d’Islàndia), la Irene, el Samuel, el Dency, la Laia, l’Anna, el Salva, la nostra conciliaria Marta i la Blanca. Tots plegats hem gaudit d’una estada molt profitosa on, a més de les accions del curs habitual, també hem volgut afegir la celebració dels 10 ANYS DE L’ESPLAI SPAI-T!!! Per això enguany us proposem 10 accions de celebració durant tot el curs, les quals conclouran amb unes campolònies de 10 dies; “10 ANYS, 10 DIES”. 

Pel que fa a la resta d’accions, volem compartir-les amb les famílies, la gent del barri, els companys i companyes de la parròquia i els infants, joves i monitors/es que any rere any hem vist créixer la il·lusió d’un projecte que va néixer ja fa una dècada i que tants moments i persones meravelloses ens ha regalat fins ara. 

Calendari

Esperem que vingueu amb moltíssimes ganes; tantes com amb les que us esperem nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *