De l’Spai-T no voldré marxar!

Enguany vam anar a la Garrotxa, on vam començar a caminar a la Fageda. Durant la ruta del primer dia vam gauduir de paisatges naturals impressionants com el bosc de la Fageda, el poble medieval de Santa Pau i el càmping Mas Patxet on vam acampar.

Ruta

El següent matí vam seguir el nostre camí i vam superar-nos pujant una muntanya una mica difícil mentre ens divertíem en petits gorgs. A més, a la nit vam acampar en un terreny molt proper a la casa i van venir a buscar al grup de Dracs per endur-se’ls a l’escola de màgia Hithlum de Sant Joan les Fonts a la Garrotxa (també anomenada “casa de colònies Mas Pinadella”) on ens allotjaríem els pròxims dies. Pel que fa a la resta de l’esplai, l’endemà ens vam aixecar i vam caminar fins retrobar-nos tots de nou.

Un cop allà, vam conèixer personatges màgics molt divertits com  en Presto,  l’Amèlia, l’Eclipse, l’Aloy, la Sansa, en Teudis o en Llatzer. Aquests personatges màgics, els i les monitors/es i el propi grup van ajudar a gaudir de les colònies però sobretot a créixer com a persones tant en les activitats de grup com en les dinàmiques generals amb tot l’esplai.

Piscina

En aquests dies tan accelerats ens vam banyar a la piscina, vam fer les samarretes d’Hithlum, vam celebrar la guerra guarra, vam riure molt a la nit de por i vam reflexionar una mica cada dia amb contes, cançons i vídeos sobre temes ben diferents. Tot mentre sonava ben sovint l’himne d’Hithlum i cançó de campolònies 2017!

Finalment, l’últim matí vam fer introspecció amb la clàssica activitat emocional, que ens fa créixer cada any una mica més. I vam concloure les activitats amb una eucaristia dinamitzada per l’Àngel, que ens va ajudar a tancar l’experiència i donar gràcies per tot allò bo que ens ha passat després de tanta activitat. 

Eucaristia

Per acomiadar-nos, en Llàtzer i la Sansa ens van comunicar que la nostra monitora Núria serà una de les mestres del curs vinent a Hithlum, i per tant al setembre no estarà a l’Spai-T, sinó que anirà a viure a l’escola, on ensenyarà que la màgia real la fem cada dia amb les nostres accions. Desitgem que tingui molta sort en aquesta nova etapa i que la gaudeixi igual o més que el que ens ha fet gaudir ella en aquests anys a l’esplai.

Gràcies Núria

Per últim, volem agrair a l’equip d’intendència, Lucio, Àngel i Dioni, que ens hagin acompanyat un any més i que les campolònies s’hagin pogut realitzar amb èxit. Tot i alguna incidència, des de l’esplai creiem que els infants i joves aprenen de totes les situacions; les plantejades a les diferents activitats i les que s’improvisen al seu entorn quotidià quan es conviu amb altres persones. És per això que esperem que tothom creixi adoptant aquells valors que compartim a l’esplai.

També agraïm al David Albiol, de Tritons, el vídeo tan divertit de la guerra guarra i  als infants, joves, famílies, amics i equip de monis per les vostres ganes de mantenir l’esplai viu. Gràcies a tots i totes un any més les campolònies de l’Spai-T han estat una gran experiència! 

VOSALTRES SOU I FEU L’SPAI-T!

Per veure més fotos clica AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *