Sopar de final de curs 2017!

Dissabte 27 l’esplai Spai-T va celebrar el sopar de final de curs tradicional de cada any. Enguany, ens vam reunir famílies, spaiter@s, l’equip de monis i amics i amigues que sempre ens agrada retrobar al final del curs per compartir un sopar conjunt al pati de l’església del Port. 

Arribada

A les 20h vam obrir les portes del gran esdeveniment i vam estrenar la nit amb les fotografies al photocall, moltes abraçades i el menjar que poc a poc anava arribant a la taula del nostre particular bufet. Després, quan ja hi érem tots, vam poder tastar una mica de cada cosa! Estava tot molt bo! A més, també havíem d’anar omplint el nostre carnet de ball per la festa de després!

Photocall

Tot seguit vam veure el vídeo d’aquest curs d’esplai, on vam riure molt i vam recordar grans moments. I, com no podia ser d’una altra manera, també ens vam emocionar en tornar a veure algunes fotos especials. Però, sense dubte, el moment més emotiu de la nit va ser quan la nostra estimada monitora Núria va comunicar a amics, amigues i famílies que el curs següent no estarà amb nosaltres perquè marxarà a Madrid per acabar els seus estudis. Esperem que gaudeixis molt de l’experiència Núria, els/les  spaiter@s et trobarem a faltar i et desitgem molta sort! També t’agraïm molt tots els anys de dedicació a l’Spai-T! 

Sopar

Finalment, per tornar a animar la nit, vam buscar a la primera parella del carnet de ball i vam apujar la música per gaudir del fi de festa amb músiques molt originals, divertides i balls de tot tipus.

Per veure més fotos clica AQUÍ

Esperem tornar a celebrar un curs més d’aquí a un any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *