Acomiadem el curs amb nova llum!

Dissabte 13 vam  acomiadar el curs d’esplai i… quin dia! Vam rebre moltes notícies dels savis de l’univers de T: Foc, Aigua, Aire i Terra. Ens van comunicar que aquell mateix dia es celebraria l’encesa de la nova llum; per fi! I per celebrar-ho com es mereixia  ens van convidar a la celebració de gala. Després d’aquesta gran notícia, els savis se’n van anar a preparar la gran gala, mentre nosaltres apreníem a fer la motxilla de campolònies.

Motxilla!!!

Però no tot va ser tan fàcil… com hem conegut l’univers de T durant aquest curs, vam fer una súper gimcana de tots els mons i vam demostrar tot el que havíem après. Per exemple, al món de Terra havíem de trobar deu fulles d’arbres diferents. També vam construir grans torres humanes; i del ritme se’n va encarregar el món d’Aire, on vam fer coreografies súper divertides. I també  la prova d’obstacles del món de foc! A més, vam refrescar-nos una mica gràcies al món d’Aigua, on vam  jugar al joc de la bomba amb globus d’aigua. I per culminar aquesta gran gimcana a la prova de la Llum vam saltar i unir forces per crear un súper estel humà.

U cop superada la gimcana, va arribar el gran moment; els savis i els spaiteros/es vam assistir a la gala de l’encesa de la nova Llum. Va ser el moment més emotiu de tot el dia, ja que gràcies a tots i totes vam aconseguir la unió dels quatre mons i va tornar la llum. Després de concloure així el curs d’esplai vam fer la valoració del dia i del curs on també vam aprofitar per recordar la data de la reunió de famílies (divendres 19), del sopar de fi de curs (dissabte 27) i de les campolònies (del diumenge 25 de juny al 1 de juliol). També les teniu al CALENDARI!!!

Valoració

Finalment, agrair a totes les famílies, amics i amigues i spaiter@s que van voler acompanyar-nos al pica-pica de tancament de curs!

Per veure més fotos clic AQUÍ

Us esperem al sopar per gaudir-ne encara més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *