No puc, tinc esplai!

El grup de joves de l’Spai-t, els Tritons, hem dissenyat unes súper samarretes amb el lema “No puc, tinc esplai”. És una samarreta que està a la venda per a tothom que la vulgui comprar; i a més, forma part d’un dels projectes del nostre curs.

Tot i que fa uns mesos ja vam fer la primera comanda, la gran demanda que han generat aquestes samarretes tan identificatives per tots els d’esplai, no ens ha deixat temps per respirar i ja anem per la segona! És per això que volem enviar un missatge urgent a tot el que encara no l’hagi demanat: No et quedis sense la teva!. Demana una i ja veuràs que fàcil se’t fa dir “NO PUC, TINC ESPLAI”

Samarretes Tritons

Disposem de totes les talles, tant per grans com per petits, i podeu escollir entre color granat i verd. I tot per només 10€ que aniran destinats al finançament d’una sortida del nostre grup de joves. 

No t’ho perdis i clica AQUÍ per comprar ja la teva samarreta! 

Gràcies! 

Signat: grup de Tritons de l’Spai-T! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *