Sant Jordi, el llibre i el pot de vidre!

Enguany, els monitors/es i famílies de l’esplai, ens hem volgut sumar a la idea d’Ornis i hem posat una altra parada per vendre manualitats i llibres de segona mà a la diada de Sant Jordi.  Però ep, tampoc no ens vam oblidar de celebrar-ho el dissabte a l’esplai el dia abans: 

Com ja sabeu, els dies previs l’equip de monis i les famílies vam estar decorant pots de vidre reciclats i transformant-los en porta-espelmes, gerros, guardioles o ampolles decoratives. A més, també vam demanar llibres de segona mà per oferir-los a canvi d’un donatiu que els/les compradors/es podien decidir lliurement; i hem de dir que vam rebre molta participació per part de tothom, fet que agraïm moltíssim!

Preparació St Jordi

Tot i estrenar aquest curs la parada de monis i famílies, la diada va tenir molt d’èxit i vam fer un recapte de més de 250€ que aniran destinats a les despeses de la sortida de Campolònies que tant esperem els i les spaiteros/es. 

Parada St Jordi

Per acabar realment la diada, no podem acomiadar el dia de Sant Jordi sense agrair la seva col·laboració a totes les famílies, infants, joves, monis, amics, amigues o qualsevol altre que es va implicar en la preparació, venda o compra de la parada de monis i famílies de l’esplai Spai-T! Sou genials!!!

Moltes gràcies Sant Jordis, princeses i Dracs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *