I la princesa va vendre la rosa!

Durant aquests últims dies d’esplai, el grup d’Ornis ha estat fent les seves tradicionals súper manualitats per vendre-les en una paradeta el dia de Sant Jordi, amb l’objectiu de recaptar diners per a les Campolònies. Els infants van estar fent pinces amb forma de dracs, roses amb goma eva, punts de llibre molt originals, i fins i tot polseres personalitzades amb el nom!

Preparació St. Jordi

Ha sigut un procés molt gratificant en els nois i noies d’Ornis han aportat part del seu temps i la seva motivació per ajudar econòmicament a l’esplai i als infants, famílies i monitors que en formem part i que tots puguem gaudir de la sortida de final de curs que tants records i vivències ens deixa cada any. Agraïm als Ornis, familiars, amics i monitors que van fer possible un matí de Sant Jordi tan divertit i amb un fi tan noble i solidari. 

Diada de St. Jordi

Sant Jordi, la princesa i el drac us esperaran un any més! El cavaller… no ens ha fet falta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *