Trobem la llum a la vetlla pasqual

La nit del dissabte 15 d’abril a les 22h, els i les monis de l’esplai Spai-T vam trobar la llum a la celebració de la pasqua a la parròquia Mare de Déu de Port, on vam ajuntar-nos amb la comunitat cristiana que hi va assistir a aquesta jornada tan màgica. 

Foc

En primer lloc, vam encendre la nostra espelma al foc que hi havia al costat de la parròquia, on també es va encendre el ciri pasqual. Després, cadascú amb la seva llum, vam anar tots cap a l’església per continuar la missa. A més, com ja sabeu que ens costa ser espectadors, també vam ajudar a repartir ciris, vam llegir unes petites pregàries i vam portar algunes ofrenes als mossens Josep, Lucio i X; i tot (com sempre) amb el fulard posat! Aquí en teniu una petita mostra. 

9f50993d-3239-45c9-b304-262bf93cc326

Finalment, en acabar la missa vam assistir també al ressopó que s’oferia abans d’acabar la nit, un aperitiu molt bo on vam poder tastar croissants, pastissos, galetes, acompanyant-ho amb una copa de cava o altres begudes a escollir. 

4126cebf-8b3b-4cbe-88e3-8549fb28771b

En definitiva, vam gaudir d’una nit de pasqua molt especial i molt ben acompanyada.

Famílies i joves, us hi esperem l’any vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *