La llei de Murphy!

I per fi… Ja tenim premiat del pack “Fent país” que l’esplai Spai-T vam sortejar aquest gener!!!

I és que per una vegada podem dir que “Si alguna cosa pot sortir bé, sortirà bé”, o almenys això devia pensar contra tot pronòstic el guanyador del premi: Eddie Murphy; professor d’anglès de la nostra monitora Irene, que actualment es troba al grup de Sargantanes.

Guanyador

A més, ens alegra saber que ha estat ell l’afortunat, ja que va fer una bona compra de tiquets i, per tant, una bona aportació al sorteig. Agraïm a l’Eddie la seva participació, i agraïm també a tots els/les altres compradors/es, venedors/es o publicitaris del sorteig. 

Ara només ens queda desitjar al guanyador que gaudeixi del premi i a la resta de famílies que esperin les campolònies amb ganes, que cada vegada estan més a la vora!

Moltes gràcies i felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *