Som l’eco de la Trocajove 2017!

Aquest cap de setmana, mentre la resta de l’esplai i algunes famílies eren a Montserrat, el grup de Tritons i els seus monis, el Salva i la Raquel, hem fet via cap a Agramunt, a Lleida!!! Hem anat fins allà perquè és on es feia la Trocajove’17, la trobada de grups de joves de tots els esplais del MCECC. S’hi han ajuntat gairebé 1.000 persones, entre joves, monitors/es i organitzadors/es!!! Impresionant! 

Arribar ja va ser tota una aventura… havia nevat de bon matí!!! Els boscos, blancs, semblaven Nàrnia! Però finalment, ens vam poder acreditar per començar a gaudir de totes les activitats. Vam fer danses, vam veure ballar un grup sardanista, els Estelats, i la Trocajove va quedar inaugurada amb els parlaments d’en Xavi Nus i l’alcalde d’Agramunt, entre d’altres, i una fularada (que vol dir que tothom va aixecar el fulard i el va fer girar) que ens va posar la pell de gallina!

A la tarda, ens vam dividir per anar a diverses xerrades sobre el consum responsable, on vam aprendre molt. I després, es va celebrar una eucaristia on també vam poder reflexionar una mica sobre com volem que sigui el nostre món. 

Per acabar-ho d’adobar, vam saltar i ballar amb els tabalers d’Agramunt, i després d’agafar forces, encara hi va haver energia per un joc de nit i un macro concert de Pastorets Rock! Tot plegat, per celebrar l’aniversari de la Bruna, que en feia 17, i ajudar-la a decidir com gastaria -de forma responsable- els diners que li havia donat la seva família. 

WhatsApp Image 2017-03-29 at 10.51.25
Al matí següent, les veïnes d’Agramunt ens van fer un esmorzar boníssim: xocolata calenta i coca! Després, vam tornar a dividir-nos en grups per seguir coneixent gent d’altres esplais i fer una gimkana-trivial sobre consum responsable i ecologia. Sembla que alguna cosa si que hem après, aquests dies… i la Bruna també!

Per acabar, es va celebrar un dinar de germanor taaaan gran que va fer falta el pavelló d’esports sencer per encabir-nos a tots i totes! Macarrons i carn arrebossada per a 1000! Ah, i abans de marxar, ens van regalar torró d’Agramunt i una bosseta amb un pin de la Troca.

Vam trobar molt a faltar la resta de l’esplai, i ens va fer molta pena no ser a Montserrat aquest any… però tranquils, vam cantar el Virolai al concert de Pastorets Rock! 

Un any més, ho hem petat ben fort! Esperem que us agradin molt les foto! 

AQUÍ les fotografies que van fer des de l’organització del MCECC! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *