La mel no és feta per la boca de l’Aranya

El passat dia 18 de Març els spaiteros/es vam gaudir d’un dia d’esplai molt especial; el TA6NE! Aquesta és una trobada anual en què monitors, infants i joves dels esplais de la zona 6 del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians i Catalans al que pertany l’Spai-T) ens trobem per celebrar un matí ple d’activitats amb l’objectiu de fer xarxa amb altres esplais propers. 

Enguany, vam anar al Parc Nou, del Prat del Llobregat.  Allà vam conèixer uns investigadors/es que buscaven la mítica abella de la zona: l’abella Ta6ne! Deien que havia desaparegut!! I que potser nosaltres els podíem ajudar a ordenar les pistes que tenien i trobar-ne de noves. Així doncs, entre l’esplai Sant Medir, Itaca els Vents, Casal al Vent, Ilelà, Gavina, Xiroia, i nosaltres, l’Spai-T; vam fer equips per buscar a l’abella i superar diverses proves per comprovar les nostres capacitats.

En definitiva, vam gaudir d’un matí ple de reptes i finalment vam descobrir que era la senyora Aranya qui tenia segrestada l’abella, i a més se la volia menjar!!! Però, nosaltres que som molt hàbils, vam jugar amb ella al joc de “L’aranya múltiple” i la vam convencer per menjar fruita i verdura. Així és com  tots plegats vam alliberar l’abella Ta6ne! Ella ens ha ajudat molt  i es mereixia ser lliure! 

Joc "Aranya múltiple"

I després de tanta activitat, vam recuperar forces a l’hora de dinar. Tot seguit vam tenir una mica de temps lliure per conèixer altres esplaiers del moviment i ens vam divertir amb uns tallers molt diversos com Hip-hop, henna, mikado gegant, entre d’altres.  

Com a cloenda, un infant o jove representant de cadascun dels esplais presents a la trobada va llegir unes paraules per agrair l’assistència cada dia d’esplai, la implicació d’infants i famílies i la tasca en el lleure dels monitors. Tot el conjunt que fa possible a través de l’ESPLAI, EL CREIXEMENT INDIVIDUAL I DE LA SOCIETAT. 

Final TA6NE

Esperem que gaudíssiu del dia i tornar a celebrar aquesta trobada l’any següent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *