PREpàrat amb la PREinscripció!

Benvolguts spaiteros, spaiteres i tots aquells aventurers/es que voleu viure les campolònies de l’Spai-T d’aquest curs!

Les campolònies d’enguany aniran del 25 de juny a l’1 de juliol; un total de 7 dies plens d’experiències inoblidables. Com ja deuen saber els veterans de l’esplai, primer anirem amb autocar fins a un punt i a partir d’allà començarem una ruta amb dues nits d’acampada (per al grup de Dracs, els més petits, només serà una nit). Després d’aquesta caminada, el tercer dia (el segon per Dracs) arribarem a la casa de colònies “Mas Pinadella” situada a la Garrotxa,  on ens allotjarem i gaudirem de la convivència, la natura i les aventures que ens esperen! Aquí teniu algunes fotos de la casa que ens espera al juny: 

És maca, oi? Com els últims anys a l’esplai Spai-T ens trobem amb una gran demanda de places per aquesta sortida tan especial, volem establir un ordre d’inscripció. Per això demanem que aquells spaiteros/es que ja esteu inscrits al curs d’esplai 2016-17 i voleu assistir a les campolònies, ompliu i entregueu aquest document de preinscripció abans del 8 d’abril (o el mateix dia com a molt tard).

Preinscripció Campolònies '17

(Feu clic en la imatge per descarregar)

És a dir, aquells spaiteros/es ja inscrits a l’esplai heu de reservar plaça, i les que quedin disponibles restaran a disposició d’altres infants o joves externs a l’esplai que estaran apuntats en una llista d’espera fins al moment de poder atorgar les places per l’ordre cronològic en que s’hagin demanat. 

L’equip de l’Spai-T espera amb il·lusió els Campaments ’17!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *