Posem la mà al foc per l’Spai-T!

MaquillatgeDesprés dels caps de setmana anteriors implicant-nos en els preparatius, va arribar el Carnestoltes!!!

El gran dia va iniciar dissabte 25 al matí, amb el muntatge de la carrossa de foc, en què tots els spaiteros van prestar la seva ajuda. A la tarda, ja més a prop del gran moment de sortir a la rua de Carnestoltes, ens vam disfressar, maquillar i pentinar amb l’ajuda de monitors, famílies, amics i joves de l’esplai.

Abans de sortir, però, vam berenar tots plegats per tenir energies i donar-ho tot a la desfilada. Ja vestits de Focs i alimentats per donar la màxima llum, vam sortir al carrer on ens estava esperant la nostra espectacular carrossa. No li faltava cap detall; una gran flama de foc al centre, al seu al voltant unes flames del món de foc, i uns fanalets que donaven molta brillantor al capdamunt de tot. A més, igual que l’any passat, també hem pogut gaudir del canó de confeti que J.Campoy ens va deixar juntament amb una camioneta espectacular! En definitiva, es veia reflectit tot el treball i la implicació de les setmanes anteriors.

Carrossa

Un cop va començar la rua, tots brillàvem com flames al ritme de la música. Spaiteros, submarí, famílies i amics vam gaudir d’una nit plena de diversió i moviment. Tot plegat vam ser 130 persones ballant i passant-ho d’allò més bé la nit de Carnestoltes. Això si, vam acabar ben cansats després de la desfilada! Però segur que recuperarem forces aviat per la trobada de Ta6ne (Una abella molt especial ens espera)!

Rua Carnestoltes '17

Agrair de tot cor el vostre gran esforç i implicació a la festivitat de Carnestoltes que desitgem compartir amb vosaltres molts anys més!

Us hi esperem a la següent aventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *