Qui juga amb foc… ES CREMAAAA!

Enguany el Carnestoltes va arribar a l’Spai-T des del món de foc. El savi d’aquest món tan energetic i la nostra estimada (i boja) Miley Fyrus ens van anunciar que haviem guanyat el concurs “Passarel·les de Foc”. Així que vam posar fil a l’agulla amb la feina que comportaba aquest repte. 

En primer lloc, els infants i joves de l’Spai-T i el Submarí van decidir com seria la disfressa. A més, vam passar el cap de setmana 11-12 de febrer tots junts a l’esplai. Al matí, vam estar preparant carrossa amb l’ajuda dels pares, infants, joves i amics. I durant la tarda vam fer-nos la disfressa. Un cop acabades vam sopar tots plegats i després el grup de Dracs i Sargantanes van veure una pel·lícula, Rio;  i Ornis i Tritons van fer activitats de reflexió. Finalment, cansats per tantes emocions, vam anar a dormir. Al matí del diumenge, juntament amb el submarí, vam jugar i ens vam divertir molt assajant coreografies. 

Coreografies

Pel que fa a la carrossa que ens guiara pel món de Foc, la família espaitera s’està dedicant a preparar la SUPER CARROSSA!!! I cal destacar que el diumenge 19 de febrer, últim dia per preparar la carrossa,  vam celebrar l’encesa del nostre foc amb una paella popular bonissima! Sens dubte, moltes gràcies als cuiners i cuineres i a tothom qui va colaborar d’aquest dia. 

Equip cuina!

I es que ja diuen que el Carnestoltes és el rei dels pocasoltes! Per això no ens podem acomiadar d’un altra manera que agraint a les famílies, amics/amigues, infants, joves, monitors i monitores la vostra dedicació i esforç. Només queda sortir a lluir la nostra disfressa i carrossa!

Ànims i prepareu-vos per viure un Carnestoltes a foooc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *