Qui és l’Auriga?

Com ja sabeu, a l’esplai estem vivint moltes aventures. Des que va començar el curs no hem parat de conèixer els mons dels savis; Terra, Aire, Foc, i Aigua, i les seves peculiaritats.

Però nosaltres, els Dracs, hem conegut a una persona molt especial: Auriga! Només sabem que ha perdut la memòria i que necessita la nostra ajuda. Aquests dies l’hem estat ajudant i poc a poc hem descobert alguns dels seus records gràcies a unes pedres especials, que superant unes missions ens desxifraven un record ocult. Realment, tenim molts dubtes sobre l’Auriga i no sabem si és la persona que ha robat la llum, ja que en la seva cara es reflecteixen els quatre mons. Tenim moltes ganes de saber-ne més!

Descobrint a l'Auriga!

A més, els dies 11 i 12 vam estar al món de foc preparant carnestoltes. Quines ganes i que bé ens ho vam passar! Fins i tot vam dormir a l’esplai per preparar les nostres disfresses amb l’ajuda dels monitors/es; i vam gaudir d’un cap de setmana ple de rialles, jocs i sobretot vam agafar energies per al dia de Carnestoltes que ens espera el dissabte 25.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *