L’Spai-T a la AGO 2017

El passat divendres i dissabte 27-28 de gener, es va celebrar l’AGO 2017. Però, que és això? 

L’AGO és l’Assemblea General Ordinària del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians i Catalans al qual pertany el nostre esplai). I és l’oportunitat de tots els esplais que en formen part de valorar i votar els pressupostos, pla d’accions i calendari que volem portar a la fi com esplais i com a moviment. És per això que dies abans d’aquesta data l’equip de l’esplai Spai-T es va llegir la documentació presentada per aquesta jornada i vam donar la nostra opinió individual i grupal per poder ajudar als representants de l’esplai d’enguany. 

Divendres 27 la nostra monitora i responsable del grup de Tritons, la Raquel, va participar d’una jornada de responsables la nit prèvia a l’assemblea. Aquesta jornada va oferir-nos una formació per part del rector de la universitat de treball i educació social de la Pere Tarrés, i a més, va ser un espai de caliu amb els responsables d’altres centres.

Al matí següent, juntament amb la Raquel;l’Erlin i la Núria, van participar de l’Assemblea introduïda per la Carme Forcadell i la Marta Vilalta, Directora General de Joventut.  Tot plegat érem un conjunt de 110 esplais implicant-nos en la tasca d’educació en el lleure que duem a terme. 

AGO 2017

Agraïm i valorem les formacions d’aquesta jornada i desitgem seguir tirant endavant aquesta tasca. 

L’equip de monitors/es de l’Spai-T 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *