Sargantanes visiten el barri Gòtic!

El passat dissabte 21 de gener, Sargantanes vam sortir de l’esplai per anar al barri Gòtic; i, tot i que feia fresqueta i ens va ploure una mica, vam passar un matí molt entretingut.Botiga d'anecs de dutxa

Vam passar pel Liceu, vam veure la Catedral i el seu claustre on encara hi era el pessebre, la plaça Sant Jaume on vam fer jocs, la plaça del Pi amb el seu rosetó ben gran, etc. Tot fent un passeig entre els carrerons antics que es troben al barri Gòtic de Barcelona. Fins i tot vam poder mirar els aparadors de les botigues que més ens cridaven l’atenció, com ara una d’ànecs de dutxa!

A més, a la catedral ens van demanar participar d’una prova on uns turistes anglesos havien de ballar una sardana i creiem que ens va sortir d’allò més bé!

I quina sort! Visitant les columnes romanes que es troben al costat de la plaça Sant Jaume, un home molt amable ens va explicar una mica sobre la història de la ciutat Condal! 

Tot plegat va ser un matí molt divertit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *