L’equip de monis se’n va de recès!

El cap de setmana del 14 i 15 de gener l’equip de monitors/es de l’esplai Spai-T va iniciar el camí cap al segon trimestre. Després d’un gran dissabte d’esplai, els i les monis vam anar a passar dos dies a Vallvidiriera, on vam valorar la tasca educativa que hem fet fins ara i vam organitzar-nos per encarar tot el que ens queda per endevant. A més, vam compartir diferents moments de diversió, germanor i reflexió; molt necessaris per transmetre als infants els valors que caracteritzen el nostre esplai. 

També va ser molt maco reunir-nos el diumenge a la tarda amb aquella part de l’equip tan important, però no tan visible els dissabtes al matí: la nostra conciliària, la Marta; la responsable d’economia, la Blanca i el  mossen Josep Hortet i el pare Lucio, de la parroquia de la que en formem part. 

Recès '17

L’equip de monis també anem a foc!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *