“Fent país” amb l’esplai Spai-T

Ja està en marxa l’aventura que cada any realitzem a l’Spai-T: les Campolònies!!!
Les Campolònies són una sortida de 7 dies plens d’aventura i natura, dos d’ells acampant i la resta en un casa de colònies. Com sempre, marxarem l’última setmana de juny. Enguany l’aventura serà a la Masia Mas Pinadella que està situada dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Olot), on esperem gaudir d’experiències innovidables.

Per tal de finançar l’aventura, aquest curs 2016-17 l’esplai Spai-T sorteja un Pack de diverses activitats, que pots gaudir amb família, amics o com prefereixis. Cada papereta de sorteig té un preu de 2€. El sorteig té un proposit no-lucratiu i els diners recaptats es destinaran a crear fons per tal de poder oferir opcions de beca de les activitats d’estiu.  

El número premiat sera el que coincideixi amb els últims tres dígits de la Loteria Nacional del dia 25/02/2017. S’haurà de reclamar el premi en un màxim de 90 dies naturals; en cas contrari es perdra el premi. El resultat de la rifa (el número premiat) serà publicat a les nostres xarxes socials.  El premi és el pack “Fent País” que es veu a la imatge. 

Fent país

La família de l’Spai-T us dóna les gràcies i us desitja molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *