Tritons canta a la residència

Per celebrar el Nadal, el grup de joves de l’esplai va anar a cantar nadales a la Residència d’avis i àvies Gran Via Park (c/Mandoni). Aquesta acció forma part del calendari d’activitats autogestionades del grup. Els i les joves van preparar conjuntament amb el Salva i la Raquel l’acció social nadalenca, mentre posaven en marxa un altre projecte del que en sentireu a parlar aviat…

Els i les tritons i tritones van triar un petit repertori de nadales per cantar i tocar amb guitarres i panderetes i el dia 22 a la tarda, després de la loteria, van anar cap a la residència per posar una mica de música i alegria a l’ambient, ja que era un dia festiu pels avis i àvies, que també havien fet cagar el Tió.

Tot i no ser cantants professionals, s’hi van esforçar molt, com podeu veure al vídeo! Als avis i àvies els hi va agradar molt i va ser una bona experiència per a tothom.

Endavant Tritons! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *