Formacions de Zona 1 i 6! 

Aquest cap de setmana no hem tingut esplai… però l’equip de monis no s’ha aturat! Divendres vam fer una reunió de pares molt productiva per explicar com serà el Nadal a l’esplai (mireu el calendari per saber-ne més) i compartir idees, i diumenge a la tarda vam tenir reunió de monis.

Ara bé, el plat fort va venir diumenge al matí: les zones 1 i 6 de MCECC vam reunir-nos a l’Spai-T per fer les nostres formacions anuals! Aquest any, una part dels monitors/es de l’equip van aprendre més sobre el bullying i com actuar quan ens trobem amb casos d’assetjament. L’altre part de l’equip va fer una formació anomenada “Alternativa al càstig”, per aprendre a trobar la millor manera de redreçar comportaments que no són adequats sense caure en els càstigs poc pedagògics.

A més vam poder compartir un dinar, jocs i danses dels diversos esplais amb alguns/es companys/es de Zona, i continuar coneixent altres monis i com funcionen als altres esplai.

Els i les monis de les zones 1 i 6 continuem formant-nos per ser millors i fer un esplai i un món més maco, pedagògic, amb valors, just… per a tots i totes vosaltres.

Seguim!

Zona 1 i 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *