Sopem en família!

Spaiteros i spaiteres!! El passat 28 de Maig ens vam trobar tots i totes per celebrar un any més el sopar de fi de curs!

Al començar la tarda, vam obrir el photocall; un munt de fotos plenes d’alegria, ganyotes i somriures per recordar moments de felicitat. Tot seguit va començar el súper sopar, vam agafar el got, plat i coberts i el menjar que volíem i….Nyaaam! A menjar, mentre ens envoltava un fil de música. Al acabar el sopar vam recollir i deixar espai per la Gresca!!!

Photocall Spai-T

Però abans…. Els monitors havien preparat una sorpresa: un mega vídeo de tot l’any amb fotos i vídeos de tots els dies d’esplai i sortides del curs!! Però a la mitja part va començar a ploure i en qüestió de 15min entre tots els que érem vam recollir-ho tot i ens vam acomodar a la zona interior de l’església per acabar de veure el vídeo.

I… va arribar l’hora de començar la gresca!! Vam repartir un paper amb una llista de 8 números, en els quals havíem de demanar a 8 persones si volien ballar amb nosaltres i vam ballar de tot i amb tots!! Cançons mogudes, actuals, dels anys 80, lentes… Pares/mares, nens/es i monitors/es ens ho vam passar genial!

Per finalitzar la gresca vam fer una cançó típica per acomiadar-nos a l’esplai ; l’hora dels adéus.

Ara hem de descansar i preparar-nos pel proper 26 de juny que començen les campolònies!!! El viatge al centre de la terra s’apropa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *