Som monitors, Som moviment!

Enguany, per primer cop, els monis de l’Spai-T hem participat a la Jornada Catalana de Monitors/es que organitza el MCECC. Al parc de l’Estació del Nord i dins la nau el dia 9 d’abril ens vam ajuntar gairebé 700 monis d’esplais d’arreu de Catalunya, a més dels organitzadors.

Va ser un dia molt maco, on vam tenir espais per gaudir com nens, amb un fil conductor inspirat en Inside Out i molts globus, i per conèixer molts monitors amb els que vam poder intercanviar experiències i fer amistat! Fins i tot vam estar cantant cançons i fent danses esplaieras, després d’un bon àpat tots plegats. També vam compartir una estona de pregària i vam sentir els parlaments del president del MCECC, Xavi Nus, el director general de l’Agència Catalana de Juventut de la Generalitat, Cesc Poch, i de la regidora de l’Àrea de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez.

A més a més, vam poder aprendre molt i formar-nos en molts àmbits. Al matí, tots junts, vam estar fent tallers i activitats de debat ràpid sobre molts temes (adolescència, fé, contacte amb les famílies, excursionisme…).

A la tarda, l’equip es va dividir i cada moni vam triar una formació diferent, per poder aprofitar tots els professionals de MCECC que hi havia a cada taller. Vam aprendre sobre muntanya, animació de la fé, adolescència, tradició i cultura catalanes, atenció a la diversitat… Tot plegat va ser molt enriquidor!

Vam acabar el dia amb un petit concert, que vam compartir amb els companys i amics monitors de Zona 6 i tots aquells que havíem conegut aquell dia.

Aquí us deixem el vídeo perquè veieu un tastet del que va ser la Trobada Catalana de Monitors 2016! Nosaltres ja tenim moltes ganes de continuar aprenent a la del 2017, que serà d’un cap de setmana sencer a Berga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *