Sant Jordi d’esplai

Aquest any, per primer cop a la història de l’esplai, el grup d’Ornis de l’Spai-T va decidir posar una parada per vendre treballs manuals i dolços amb motiu de la celebració d’una diada tan important com aquesta. Per això, el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, els nostres Ornis han estat de 9h a 14h del matí al Passeig de la Zona Franca cuidant de la seva parada i venen punts de llibre, roses de Sant Jordi fetes a mà, pastissos casolans, cupcakes i pinces amb forma de Drac!

A més, hem gaudit molt del matí, sobretot a causa de la companyia, l’estona que hem passat junts i les tradicions pròpies del dia que hem compartit entre tots. També volem agrair a les famílies, amics i gent del barri que ha passat una estona per la nostra parada i ens han fet passar un matí  diferent i divertit.

Finalment, després de tot un matí participant d’aquesta jornada cadascú a la seva manera (ja sigui estant a la parada, fent pastissos o treballs manuals, comprant o fent publicitat) volem agrair a tothom la seva ajuda, ja que hem fet una caixa final de 150€. Aquest fet ens omple d’orgull i alegria perquè els diners recaptats es destinaran a beques per als nostres campaments!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *